Vi leverer løsninger indenfor web, apps & it, hosting, grafisk design og tryksager.

Hvad kan vi gøre for dig?

Apps & Programmering

GRAFISK DESIGN / Website

WEBHOSTING

TRYK & PRINT

Fra ordbogen: kinetik, (af gr. kinetikos 'angående bevægelse', af kinein 'bevæge').

Vi bevæger din virksomhed fremad ved at reducere omkostninger, forhøje profit og accelerere vækst.

Vi realiserer IT projekter, tryk- og grafiske opgaver - til en pris hvor alle kan være med.


PRODUKTER

SSL sikret webside
Din kurv er tom
 SERVER DRIFTSSTATUS: OPTIMAL

Hjemsted for dine projekter

Forretningsforståelse

Forretningsforståelse

Vi skal forstå din forretning for at servicere dig bedst muligt.
Det giver langsigtet de klogeste løsninger.
Idérigdom

Idérigdom

Praktiske udfordringer har ofte flere løsningsmuligheder.
Vi tænker med og tilbyder alternativer.
Pragmatisme

Pragmatisme

Vores løsninger er værktøjer der skal bruges af mennesker.
Vi taler klartekst som alle kan forstå.

Teamwork

Vores team består af ni mennesker der er opvokset i seks nationer. Tilsammen tilbyder vi over 200 årsværk erfaring i it og grafiske løsninger. Vi hjælper hovedsageligt små og mellemstore virksomheder og organisationer.

Vi tror på en simpel og effektiv tilgang til opgaveløsningen. Vi fokuserer på din opgave og leverer ud fra et 'no cure no pay' princip i vores projekter.

Når du har beskrevet hvad din opgave går ud på vil vores specialister analysere opgaven. Efterfølgende vender vi tilbage med input og afklarende spørgsmål.

Inden vi går i gang aftales et budget og de milepæle vi skal opnå. Det er dine kontrolpunkter for et succesfuld projekt.

Ud over vores erfaring tager alle vores opgaver udgangspunkt i de følgende principper:

Vores principper - foto

Vores principper

FORRETNINGSFORSTÅELSE
Der er mange udbydere der kan lave websider eller en brochure, men i sidste ende er det kun midler for at nå et vigtigere mål: at vækste din forretning. Vi analyserer din forretning og det sætter os i stand til at servicere dig bedst muligt. Vores løsninger kan således skræddersyes til forretningen og måden du driver den på. Det giver langsigtet den mest effektive løsning - uden at det koster ekstra.

IDÈRIGDOM
Praktiske udfordringer kan ofte have flere løsningsmuligheder. Vi sparrer med dig for at finde den løsning, der giver det bedste resultat til en fornuftig pris. Vores ekspertise og mangeårige erfaring giver dig fordele når vi skal udarbejde løsningsforslag.

PRAGMATISME
Vores løsninger er værktøjer der skal bruges af mennesker. Derfor taler vi ikke i kompliceret fagsprog men dansk - og er altid i øjenhøjde med vores kunder. Vi guider vores kunder sikkert i mål.

No cure, no pay: Luft i din økonomi

I alle større projektet benytter vi os af 'No cure, no pay' aftale. Vi udarbejder milepæle og leverer efter en aftalt tidsplan. Du betaler kun for første milepæl - herefter leverer vi efter 'no cure, no pay' princippet.

Du binder ikke store ressourcer op på et projekt. Det giver luft i dine budgetter og sikkerhed for, at du kun betaler for det du er tilfreds med.

Hjemsted for dine projekter

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at forstå netop din udfordring og gør den til vores egen. Derfor leverer vi heller ikke 'hyldevarer' som mange virksomheder på markedet gør - og som efterfølgende kræver dyre tilpasninger. Vi er altid ærlige om pris og leverancer - og siger også 'nej' hvis vi vurderer, at vi ikke kan løse en opgave til din fulde tilfredshed.

Kinetik - et hjemsted til dine projekter.

Sæt igang!

Vi leverer løsninger indenfor web, apps & it, hosting, grafisk design og tryksager. Hvad kan vi gøre for dig?
TRYKSAGER  IT & CODING  GRAFISK DESIGN  WEBHOSTING